Pre-Accelerator Season 4 Selection Day или около 140 минути за предприемачество.

CQZhjMfUAAAiSRB

Величествеността на Аулата приюти над 20 стартъпа в първия съботен следобед на третия ден от Октомври.

Pre-Accelerator, Season 4, Selection day, събитието, на което кандидатите за програмата представят идеите си пред нашите партньори, спонсори и ментори с цел да бъдат одобрени и да бъдат част от интензивно обучителната десетседмично приключение на Start it Smart.

Една сцена и деведнадесет представления

Толкова бяха екипите, които се изправиха пред хората в залата и споделиха какви проблеми искат да разрешат. Започвайки от търговия на едро с био храни, минавайки през казино социална мрежа и стигайки до математици на повикване онлайн. Да, наистина толкова пъстри бяха представянията, които имахме възможността да чуем.

Това, което предстои на трите изброени, както и различни други –  „от монотонно бягане в парка до хорор филм”, решение за по-евтини доставки за онлайн поръчки и спортна социална мрежа, да изчакат финалното решение на партньорите, медиите, менторите и екипа на Start it Smart за това кои от тях ще бъдат част от четвъртия сезон на Pre-Accelerator-a.

Е, кои са петнадесетте избрани стартъпа?

Ако четеш тази статия, то значи е крайно вероятно да не си от този 1% хора, които знаят кои са петнайсетте стартъпи за Сезон 4. Дори самите екипи не го знаят, защо бихме го казали тук?

Добрата новина е, че следващата статия в чието заглавие присъства Season 4, Pre-Accelerator или подобни, ще видиш пълния списък, заедно с кратки описания.  Избраните ще разберат, че са избрани до няколко дни и няма да се забавим да кажем и на теб, читателю.

Времето се движи, а акселераторът продължава да засилва българския предприемачески дух в Сезон 4. Бъдете търпеливи и очаквайте повече информация от нас съвсем скоро!

nHrpFs-K

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *