„Пръв сред равни“

nikola-yanev-pic1

Най-младият член на екипа на Start It Smart – Никола Янев, бе удостоен с високото отличие на Дарик радио „Пръв сред равни“ в класацията „40 до 40“.

Никола е типичен пример за новото поколение предприемачи, които носят в себе си силата на промяната. Забележителните му успехи както в ролята на International team leader на организацията, така и все по-големият успех на Entrepreneur.bg са достатъчна обосновка за решението на журито.

Никола Янев е визионер с изключително напредничаво мислене, което със сигурност ще му носи все по-големи успехи. Със забележителни постижения за възрастта си, той е един от най-вдъхновяващите и позитивни млади хора, които без съмнение заслужават да получават все по-широка публичност. Работата на Никола служи за пример, че младите хора имат страхотен потенциал за развитие. Изборът му да остане и да се развива в България е достоен за адмириране и със сигурност неговите успехи ще мотивират все повече младежи да разпознаят България като предпочитано място за живот, развитие и стартиране на собствен бизнес.

От името на целия екип на Start It Smart желаем на Никола попътен вятър, още много успехи и хиляди покорени върхове!

Чуйте интервю с Никола по случай спечеления приз >>тук.<<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *