10 най-освободени и подлежащи на опаричване умения!

Става дума за едни глухарчета…

 И по-конкретно за играта „ProSEED: Освободи уменията си, за да се опаричат”! Целта, която си поставихме в Start It Smart с нея беше да раздвижим предприемаческите мускули на нашите facebook фенове. В тази своеобразна социална „биз-зарядка”, те имаха уникалната възможност да “изтъргуват” своите уникални умения като им поставят „етикети” със съответната цена. Близо 80 души се включиха със своите страхотни идеи. На нас пък се падна тежката задача да изберем десет от тях.

 

Защо десет? Толкова са нашите VIP места за етапа Seed на състезанието за иновативни бизнес идеи 3Challenge. Той ще се състои тази неделя, 21 октомври, 2012 при нашите приятели от betahaus (ул. Крум Попов 58). Подготвили сме им и други много потайни специални изненади, които ще разкрием на самото събитие!

 

А сега е време и да разберем кои са десетте победители. Ето ги и тях!

 

Andrey Andreev Мога да правя красиви пликове за писма без да са ми нужни залепващи материали, само лист хартия. – цена 1лв/бр.

Aygul Hasan мога да направя страхотни дрехи за всеки цената ще я определям според материалите

Анони Мен Превръщам намръщени физионимии в усмихнати. Цена – без договаряне.

Мария Стоянова Мога да пиша пожелания за рожденни дни,

или за каквото и да желаеш ти.
Само човекът ми назови,
и за благодарности от него се готви.
Сумата ми ще е скромна
и на 3 лв за клиент ще съм доволна. :)))

Diana Romanova Мога да превърна и най-отблъскващото място в уютно кътче за четене, мечти, спане, следобедно кафе, гушкане или зяпане. С малко пари, много страст, достатъчно въображение и няколко свещи.  Хонорара ще определя на база мащаба на проекта/размера на бюджета. За усмихнатите хора ще има и промоции.

Dimo Atanasov От микровълнова правя телевизор, от пасатор – сешоар! Тайната срещу 10 лева!

Elena Peneva Мога да продавам диаманти на цената на мушами. Вероятно мислите, че всеки би могъл. Но заместете диаманти с изключителни ъндърграунд артисти и мушами със съдържанието на българските медии и пробвайте :)) 50 лева на час.

Lora Hristova Мога да ви науча как от една обикновена нишка да създавате топлина, пъстрота и красота. И докато пръстите ви работят, умът да релаксира.

Цена: 8лв/час

Никола Добрев Мога да подреждам и сортирам всякакви неща. Доставя ми удоволствие. Мога да организирам хора за дадено събитие! Заплащане 3.50лв/час

Adrian Atanasov Мога да ви разходя в облаците – 80лв/20-30 мин!  Говоря за истинско летене, да не си мислите за опиати

 

Специални изненади сме подготвили и на трима от вас, които успяха да ни разсмеят! Те също получават достъп до събитието в неделя!

 

Nikolay Nekov Знам къде е Маги! Срещу 30 стотинки мога да споделя тази почти безценна информация

Milko Yanakiev МОГА да превръщам парите в бира. 50 лв./час

красимира славова Мога да харча безкрайно много пари и така да подпомагам развитието на икономиката. Ако ми се осигури необходимия ресурс, кризата ще изчезне…

 

Още веднъж благодарим на всички за огромното количество интересни, искрени, забавни, оптимистични и неповторими идеи, с които ни заляхте! Можете да се обръщате към нас за подкрепа в следващите стъпки към опаричването на вашите умения! Важното е само едно:

 

Не спирайте дотук, давайте напред (proSEED)!

 

One reply on “10 най-освободени и подлежащи на опаричване умения!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *