SISiety: Балканско път-приемачество – стартирай някъде там!

 

Вземи си покана за новото издание на SISiety и ела да се запознаеш с хубави хора и да се позабавляваш с тях, заедно със Start It Smart и 4Tripsters!

Start It Smart с голямо удоволствие те кани на първото за есента предприемаческо нетуъркинг събитие SISiety на 29 октомври (вторник) от 18.30ч. в betahaus | sofia. Този път то е вдъхновено от 4tripsters и ще освежи и събуди път-приемача в теб, като го изпрати на неочаквано пътуване!

sisiety-4tripsters-poster

Отново е есен, отново прекрасно време за SISiety, време да се запознаеш с млади, инициативни и активни хора, да обмениш с тях предприемачески идеи и опит иии разбира се, да се позабавлявате заедно с интересната игра, която сме ви накроили!

Форматът на нетуъркинг събитието този път идва от нашите приятели от 4tripsters – платформа за пътувания, свързваща пътешественици с местни авантюристи, превръщайки пътуването в приключение с местен привкус. По този повод сме наблегнали на изненадите и неизвестността и разбира се на забавлението – неизменна част както от пътешестването, така и от предприемачеството. Ако обичаш extreme sports, outdoor, arts&culture и nightlife приключенията и искаш да разбереш как да стартираш бизнес от хобито си, докато пътуваш и се забавляваш, непременно ела!

Превърни стартирането на бизнес в приключение и приключението в бизнес! Някъде там. На Балканите. Разбери как на 29 октомври (вторник), от 18.30ч. в betahaus | sofia.

Дата:

29.10.2013 /вторник/

Място:

betahaus|sofia, ул. Крум Попов №56-58

Програма:

18:30 – 19:00 –– Регистрация
19:00 – 19:20 –– Свободен нетуъркинг и откриване
19:20 – 20:30 –– Работилница-игра с 4tripsters
19:30 – 22:00 –– Свободен нетуъркинг

Вход:

Само с покана (няма нужда да я принтирате!)

One reply on “SISiety: Балканско път-приемачество – стартирай някъде там!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *