SIStory | Тодор Йотов – Как да бъдеш Голямата Малка компания на пазар, където не ти е мястото

Start It Smart има честта да ви представи следващото събитие от поредицата SIStory (Successful Inspirational Story). То ще се състои на 26-и ноември от 19:00ч. във Vivacom Art Hall. Гост-лектор ще бъде финансовият директор на FinAnalytica – Тодор Йотов.

Ще чуем една история за вдъхновението и за създаването на стойност, за предизвикателството да предефинираш „успех” отново и отново. Или как една малка българска компания се позиционира на враждебен и консервативен пазар и успява да стане лидер.

Десет години след основаването си, FinAnalytica продължава да бъде “Brave, Bold & Bulgarian” – през 1-2-7-10 часа разлика и пред клиенти, управляващи повече от 4.5 трилиона долара.

sistory-todor-yotov-new-address

Гост-лектор:

todor-yotovТодор Йотов е съосновател на FinAnalytica. Компанията е лидер на пазара на технологични решения за управление на риска и оптимизация на портфейли от финансови активи, отличена с първи места в класации на Dow Jones, Waters Technology, Chartis Research и други. Предприемач и финансист, Тодор управлява растежа и придобиването на Bravo Risk Management Group през 2003 г., набирането на капитал от инвеститори-ангели и два рунда VC инвестиции във FinAnalytica, а от 2009 год е финансов директор на групата. Тодор е също основател и бивш изпълнителен директор на компания за разработване на инвестиционни стратегии за клиенти на немско-говорящия пазар. Той е магистър по Финансов инженеринг, притежава също степени по Бизнес Администрация и Изпълнителски изкуства.

Дата:

26 ноември, 2013 /вторник/

Място:

Vivacom Art Hall, ул. Ген Йосиф Гурко 4, София

Регистрация:

18:30ч.

Начало:

19:00ч.

Събитието е само с покани:

Вземи своята от EventYard или от формата по-долу.

Допълнение към 12.12.2013: Статия, снимки и видео от събитието може да откриете >ТУК<.

2 replies on “SIStory | Тодор Йотов – Как да бъдеш Голямата Малка компания на пазар, където не ти е мястото

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *