Start It Smart | Burgas – Началото

Нова стъпка напред с проекта Social Franchise: официално, третият предприемачески клуб Start It Smart се намира в Бургас! Благодарим на енергичния и мотивиран екип, че споделят каузата и имат желанието и възможността да променят локалната стартъп екосистема. Ето какво споделят те…
~~~~~
burgas-coat-of-arms
Всичко започна от нашето запознанство с Поли и Стоян на едно тяхно нетуъркинг събитие. От известно време насам бяхме мислисли и обсъждали помежду си множество идеи за това от какво има нужда град Бургас и как бихме искали да бъдем активни участници в неговото развитие. Защото макар и далеч, сърцето винаги ни тегли към родното място.

Споделяйки своите виждания и мечти с нашите двама събеседници, бързо осъзнахме това, че ние също споделяме мисията на Start It Smart: „Да вдъхновяваме и подкрепяме младите хора при стартиране на успешен бизнес“. Така от тяхна страна се даде предложението да основем Start It Smart клуб в Бургас. Очакваната зелена светлина за едно ново, светло начало.

През годините, София беше мястото, което ни обедини и ни показа, че нашите идеи и стремежи ни свързват по-силно от всякога. Тя беше нашият катализатор. Дори и непознати един за друг в началото, ние станахме едно семейство, което реши да пренасочи фокуса от столицата и да се върне обратно при корените си.

Усилията ни се насочиха в това да разберем от какво точно се нуждаят младите хора в Бургас – а именно място, където ще бъдат вдъхновени и стимулирани да реализират своите бизнес идеи. Една среда, в която ще има достатъчно лекции, семинари и работилници, които ще подпомогнат не само тяхното развитие, но и ще им дадат необходимата увереност. Това неизменно би допринесло и до развитието на нашия прекрасен град. Тези млади хора, които със своите знания, иновации и мотивация биха превърнали града в една просперираща стартъп екосистема. Защото стартъпът винаги започва от теб.

Ние искрено искаме да благодарим на Start It Smart за възможността да бъдем част от тях!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *