Start It Smart | Junior – Successful Under 20

Казват, че всеки голям успех започва с една малка крачка…

Или пък не. Нека излезем извън всички рамки, които ни поставят, поне за няколко часа. А после може да се окаже, че сме ги разбили напълно.

Не е нужно да си на 43 и да имаш диплома от Харвард, за да бъдеш успешен. На първото събитие за предприемачество, насочено специално към ученици, гост-лекторите Никола Янев и Любомир Янчев ще докажат точно това. Мястото е betahaus, часът – 13:30, а денят – символичният 1ви юни.

successful-under-20-poster

Никола Янев. Той е само на 20, но вече е създал платформата за предприемачи enterpreneur.bg, бил е президент на страната ни за един ден, както и обявяван за “Пръв между равни” в класацията с 40 най-вдъхновяващи българи.

Любомир Янчев е на 18 и безспорно е на първите места в класацията на успешните под 20. Създател на първия по рода си модерен иконом ‘Melissa: The Modern Butler’, той разработва уникална програма, след която технологията и домашният живот никога няма да са същите.

Ела, ако искаш да видиш другата гледна точка на това какво ти трябва, за да бъдеш успешен.
Ела, ако искаш да се запознаеш с живите доказателства, че можеш да бъдеш успешен предприемач дори преди да си завършил училище.
Ела, ако си достатъчно смел да излезеш от зоната си на комфорт. И знаеш ли какво? Успехът започва на една крачка извън нея.

Никола и Любо ще докажат, че за да си успешен ти трябва единствено и само смелост. Докажи го и ти!

Дата:

1 юни, 2014 /неделя/

Място:

betahaus | sofia

Регистрация:

13:00

Начало:

13:30

Вземете своята покана:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *