Start It Smart – Summer Ball

Start It Smart организира ежегодния ексклузивен бал за стартиращи и успели предприемачи, който се състоя на 25.06.2013 година в работното пространство betahaus|Sofia.

summer_ball_2013_pic1


За целта на събитието event space-а беше променен до неузнаваемост – червен килим, стилна украса и много добро настроение посрещаха официалните гости под звуците на класическата музика, изпълнявана от цигуларка, която беше един от гвоздеите на събитието.

Участниците в състезанието за иновативни бизнес идеи 3Challenge, както и много изявени личности от предприемаческата екосистема, получиха възможност да се срещнат с членовете на менторската програма на състезанието и журито.

В приятната обстановка бяха забелязани както част от оборите на 3Challenge – Albiza, Koki, Velovelo, Infozone, Kolos, Proofable, Kolos, E-law, така и представители на успешни български компании като Chaos Group, Telerik Academy, ESI Center, betahaus|Sofia, 100% Think Fresh и др.

summer_ball_2013_pic3

Тихите и приятни звуци на цигулката, хубавото вино и интересните разговори допринесоха за изисканата обстановка и приятна атмосфера.

Събитието предостави на гостите възможност за усилен networking, дискусии по въпроси, засягащи развитието на предприемачеството в България, както и достъп до потенциални бизнес партньори.

Разгледайте снимки от събитието!

 

summer_ball_2013_pic4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *