Start It Smart организира първия по рода си у нас бал за стартиращи предприемачи! Събитието се проведе на 19 юни, от 19:30 ч., в новооткритото споделено работно пространство за малки фирми и фриленсъри betahaus | Sofia.

В рамките на бала всички екипи, преминали през първи етап на състезанието за стартиращи фирми 3Challenge, организирано от Start It Smart, както и членовете на клуба получиха възможност да се срещнат в неформална обстановка с менторите, подкрепящи 3Challenge и други успели български предприемачи.

Сред участниците бяха представители на фондовете LAUNCHub, Eleven, софтуерната компания Telerik, коучинг компанията DreamersDo, Web & Events, Sofia Business Community, AIESEC, Franchising.bg, NEG и др. Приятната музика и сангрията само допринесоха за уникалната атмосфера на първото по рода си парти. След успеха на събитието, организаторите планират да го превърнат в традиционни срещи между начинаещи и успешни предприемачи. Партньори на предприемаческия бал бяха хостинг компанията SuperHosting.BG, ESI Center и CEED.

Start It Smart е национален клуб за популяризиране на предприемачеството, създаден в рамките на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. През последните три години той организира състезанието за млади предприемачи 3Challenge, в рамките на което десетки екипи получават подкрепа, за да развият своите бизнес идеи и да ги превърнат в работещи бизнеси.

Разгледайте снимки от събитието!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *