SIStory | Ники Илиев: Да превърнеш хобито си в бизнес

Казват, че всеки идва на този свят с някаква цел и че колкото по-трудно е, толкова по-важен е урока, който можеш да получиш. Когато работиш упорито и следваш мечтите си, няма граници, които да не може да надминеш. И именно заради непоклатимия стремеж към развитие ние от Start It Smart пресякохме финалната линия на лятото и даваме начало на новата поредица SIStory (Successful Inspirational Story).

В първото септемврийско издание на събитието специален гост-лектор ще бъде небезисвестния продуцент, режисьор, сценарист и актьор Ники Илиев. Той ще ни преведе през пътя на осъществените мечти, ще ни предаде научените житейски уроци и най-вече как да бъдем успешни без да изгубим себе си. История, която не просто ще бъде разказана, а ще бъде пресъздадена благодарение на искренноста на лектора.

Niki Iliev

Гост-лектор:

Nicky IlievНики Илиев е дългогодишен продуцент, режисьор и актьор. Участвал е в редица филми. Завършил е кино и телевизионна режисура в Нов Български Университет. Продуцирал и режисирал е два независими пълнометражни филма „Чужденецът“ (2012) и „Живи легенди“ (2014). „Живи легенди“ е най-гледания български филм създаван през последните 5 години, втори е „Чужденецът“. Също така „Живи легенди“ е най-гледания филм за 2014-та година, а „Чужденецът“ през 2012 според официалния бокс офис на кината в България. Двата филма имат общо 16 награди от България и чужбина, а „Живи легенди“ беше поставен на 11-то място в класацията “Лачените обувки на българското кино” по БНТ от зрителите, като това е най-високо класирания филм правен след 1989г. В момента младият режисьор подготвя третия си филм “Всичко, което тя написа”, който ще бъде съвместна продукция с американски продуцент.

Дата:

10 септември, 2015 /четвъртък/

Място:

Аула на СУ “Св. Климент Охридски”

Регистрация:

18:30

Начало:

19:00

Вземете своята безплатна покана оттук:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *