SIStory | Теодор Кафеджиев: ‘Как стартирах бизнес за милиони с 60лв?’

Октомврийският брой на нашите вдъхновяващи лекции предстои да бъде също толкова интересен, както всички до сега.

SIStory_October_2015

Гост-лектор:

Теодор Кафеджиев е предприемач със страст и талант в привличането и управлението на пари или както той сам казва – “икономист по душа”. Теодор обича да преценява риска, да развива и инвестира в бизнес идеи, които предварително в дълбочина е оценил и анализирал. От 2008г инвестира в различни публични компании на БФБ и други международни борси. През 2011 г. Теодор създава сайта VsichkiOferti.bg. Днес VsichkiOferti.bg е най-големият и разпознаваем сайт в своята категория на пазара и притежава над 80% пазарен дял от агрегаторите на оферти за колективно пазаруване в България. 

“Дамата” в медийната група е чаровницата – Dama.bg. Сайт с полезно и интересно съдържание за дамите, който само за няколко месеца успява да измести от първата позиция по посещаемост в България сайтове, които са били безспорни лидери в тази сфера години наред.

За умението си да разпознава печелившите идеи, за улавянето и реализацията на всяка възможност, за старта, пътя и новите течения, през собствената си призма, ще разкаже Теодор, един от най-успешните български интернет предприемачи в последните години.

Дата:

21 октомври, 2015 /сряда/

Място:

Аулата на Софийски университет

Регистрация:

18:30

Начало:

19:00

Вземете своята безплатна покана оттук:

Очакваме ви!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *