SIStory | Veliko Tarnovo – От идея до бизнес

Start It Smart | Veliko Tarnovo е предприемаческа организация, част от българската предприемаческа екосистема, създадена да разпространява и развива предприемаческия начин на мислене, както и да подкрепя младите хора в стартирането на собствен бизнес.
За дебюта си в родния град, екипът ни от млади ентусиасти представя първото от поредицата събития SIStory (Successful Inspirational Story), което ще се състои на 5-ти февруари от 18:00 ч. в зала 30 на Младежкия дом Велико Търново с гост-лектор Петър Шарков. Събитието е безплатно, но трябва да резервирате покана на линка по-долу.
SIStory | От идея до бизнес
По време на събитието ще ангажираме вниманието ви с придобития ноу-хау на водещите по актуални теми, а именно: основите на предприемачеството в България, какво да правим с идеите си, как да превърнем идеята в бизнес и как предприемаческия клуб Start It Smart ни помага в реализирането им. Ще се запознаете с екипът, който ще ръководи организацията на локално ниво и всички предстоящи събития, инициативи и възможности, който планираме за вас до края на годината.

Лектор:

Петър Шарков

sharkovПетър е съосновател и президент на Start It Smart, една от първите и най-значителни предприемачески организации в България. Той също така е съосновател и обучител в Mind Mapping, лицензиран лично от самия създател на Mind Mapping – Тони Бюзан. Компанията се съсредоточава върху ускорено учене чрез използване на иновативни инструменти. В допълнение към всичко това Петър ръководи първия преакселератор в България, Start It Smart | Pre-Accelerator, който представлява 10-седмична обучителна и менторска програма за начинаещи предприемачи.
Неговото желание да учи както себе си, така и останалите, е съществена част от движещите сили зад проектите, с които се занимава. Истинската иновативност, волята да постигне всички цели, които човек може да си постави, и всеотдайното желание да създава уникална стойност и да дава на света нещата, които вдъхновяват Петър и го придвижват по вълнуващия и същевременно непредвидим път на предприемачеството.

Дата:

05.02.2015. /четвъртък/

Място:

Зала 30, Младежки дом Велико Търново

Регистрация:

18:00 ч.

Начало:

18:30 ч.

Вземи безплатна покана:

One reply on “SIStory | Veliko Tarnovo – От идея до бизнес

  • Ивайло Илиев

    Добър ден! Аз съм един млад човек с големи мечти за собствен бизнес, но имам нужда от информация от опитни хора като Вас. За съжаление поканите са изчерпани, но аз имам голямо желание да присъствам. Искам да попитам дали има някакъв шанс да получа покана. Моля Ви, много е важно за мен! Благодаря предварително!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *