Обучения по предприемачество: Защо и как да стартираш собствен бизнес?

На ​11​-​ти и 12​-​ти ноември от 17:00 до 19:30 часа, в Русенски университет (Корпус 2) ​-​ зала 2.203​, предприемаческата организация Start It Smart ще проведе две вечерни обучения по предприемачество на тема: Why to become entrepreneur? & How to start a startup?

​​Why to become an entrepreneur?
Чува​ш​ ли все ​по-​често думите предприемач, предприемачество, иновации? Какво значение носят ​те ​за ​теб? Какво означава да си предприемач? Дали това е въпрос на избор или начин на живот? Откъде се зараждат уникалните идеи?

​​Ако ​си готов да получи​ш отговор на всички​ тези​ въпроси,​ както и какви възможности ни предоставя развитието на предприемаческата екосистема – ​запишете се на първото практическо обучение в град Русе, водено от организацията Start It Smart.

​How to start a startup?
Имам идея и сега какво? Откъде да започна? Кои са важните елементи при стартирането на бизнес? Каква е разликата между стартъп, малък бизнес и голяма компания? Как да стигнем до клиентите?

Второто обучение ще даде отговори на тези и още много въпросителни, които изникват, когато човек се потопи в предприемаческия свят!

Присъствието на двете обучения става само чрез покани, които може да получиш, използвайки бутона: Спечели покана ТУК!

Очакваме те на на ​11​-​ти и 12​-​ти ноември от 17:00 до 19:30 часа, в Русенски университет (Корпус 2) ​-​ зала 2.203

2014.11.11-12 - Training Ruse - Petar Sharkov

Повече за лектора:

Petar-Sharkov-300x217

Петър е съосновател и президент на Start It Smart, една от първите и най-значителни предприемачески организации в България. Той също така е съосновател и обучител в Mind Mapping, лицензиран лично от самия основател на Mind Mapping – Тони Бюзан. Компанията се съсредоточава върху ускорено учене чрез използване на иновативни инструменти. В допълнение към всичко това Петър ръководи първия преакселератор в България, Start It Smart | Pre-
Accelerator, който представлява 10-седмична обучителна и менторска програма за начинаещи предприемачи.

Неговото желание да учи както себе си, така и другите, е съществена част от движещите сили зад проектите, с които той се занимава. Истинската иновативност, волята да постигне всички цели, които човек може да си постави, и всеотдайното желание да създава уникална стойност и да дава на света са нещата, които вдъхновяват Петър и го придвижват по вълнуващия и същевременно непредвидим път на предприемачеството.
&nbsp

&nbsp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *