Junior | Борис Колев: “Как да използваме инструментите за лична сила”

След дългата лятна почивка Start It Smart | Junior се завръща! Септември е времето, в което изпитваме затруднения да се върнем в ритъм. Предлагаме ти нашето решение: добър пример от млад човек, който използва предприемачеството като ключ за успеха.

Борис Колев е сериен предприемач-ентусиаст и започва своята кариера създавайки първата си компания още на 18 години. В момента управлява група от компании в сферата на маркетинговите иновации и е едноличен собственик на JT International Group. Изпълнителен директор на CSR Bulgaria – Българската мрежа за корпоративна социална отговорност.
2015.09.19 - Junior - Boris Kolev (1)
Съосновател е на DigiMark компания с фокус в разработката на мобилен софтуер – една от най-бързо развиващите се IT компании в България с най-голям ръст в сферата за 2014г. Почетен президент е на „Българската Форумна Лига“ и е член в борда на директорите на „Mastermind Bulgaria” и още няколко нестопански организации в България. През 2007-ма година световното бизнес издание “Business Week Worldwide” позиционира Борис на 2-ро място сред “Най-успешните млади предприемачи в Европа”. През 2011г. печели 2-ро място за наградата “Най-добър млад мениджър на България”. През 2013г. попада в първата класация „30 под 30“ на младите лидери с най-голям потенциал в страната според списание Forbes. Междувременно се занимава с развитие на социални проекти и е бизнес консултант, ментор и гост лектор в български и чужди висши училища по теми като Предприемачество и Социален Бизнес.

Ще те очакваме на 19ти септември в betahaus, за да разбереш как да осъществиш пълния си потенциал!

Дата:

19 септември, 2015 /събота/

Място:

betahaus Sofia

Регистрация:

16:30

Начало:

17:00

Вземете своята безплатна покана оттук:

One reply on “Junior | Борис Колев: “Как да използваме инструментите за лична сила”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *