SIStory | Магърдич Халваджиян: Start It с Маги Халваджиян

Казват, че енергията и постояннството побеждават всичко, че куражът е това, което ни води напред, а финалната линия е началото на едно ново състезание. И именно заради непоклатия стремеж към развитие ние от Start It Smart пресякохме финалната линия на лятото и даваме начало на новата поредица SIStory (Successful Inspirational Story).

В септемврийското издание на събитието специален гост-лектор ще бъде продуцентът, режисьор и сценарист Маги Халваджиян. Ще чуем една вълнуваща история за позитивността, научените уроци и тайната на това да бъдеш себе си. История, която без съмнение може да бъде превърната във филм и озаглавена „Предприемачеството в България – мисията възможна”.

Гост-лектор:

Магърдич Халваджиян е български продуцент, режисьор и сценарист. Завършва режисура в Нов български университет. Преподавал е „Режисура и продуцентство в телевизионния шоу-бизнес” в същия университет.

През 2002 г. основава продуцентска къща „Глобал филмс” и продуцентска къща „Глобал вижън”. Продуцира сериала „Седем часа разлика“ (2011, 2012, 2013), предаванията “Големите надежди”(март-май 2014), ‘’ Като две капки вода” (2013 – сезон 1 и 2014 – сезон 2), “The X Factor” (2013 – сезон 2, 2014 -сезон 3) и много други. До момента Магърдич е заснел над 500 музикални видеоклипа на изпълнители от всички жанрове. От 2009 г. до средата на 2012 г. е председател на Асоциацията на телевизионните  продуценти (АТП).

 

Дата:

25 септември, 2014 /четвъртък/

Място:

Аула на СУ “Св. Климент Охридски”

Регистрация:

18:30

Начало:

19:00

Вземете своята покана:

2 replies on “SIStory | Магърдич Халваджиян: Start It с Маги Халваджиян

  • Start It Smart

   Здравейте, Даниел,

   За жалост всички билети са изчерпани. Единственият вариант е да дойдете в деня на събитието и ако случайно след началото има незаети места да ги заемете.

   Поздрави

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *