Няколкомесечно бизнес приключение

start-it-smart-pre-accelerator-apply-now

През главата ви се въртят какви ли не неща, но има една идея, за която мислите отдавнa? Вие сте екип от 2 до 4 души, но все още имате колебания и сте на стъпка „номер едно”? Tогава точно за вас е Start It Smart | Pre-Accelerator.

„Изглежда, че всяка революционна идея предизвика три фази на реакция. Те могат да бъдат обобщени с фразите:
1) Това е напълно невъзможно – не ми губете времето.
2) Възможно е, но не си струва да го правим.
3) През цялото време ви казвах, че това е добра идея.”

– Артър Чарлс Кларк, британски писател и изобретател

Ние ще ви покажем пътя, преминавайки през интензивна 10-седмична програма, предоставяща всички необходими знания, умения и ресурси, чрез които вашият startup ще се подготви за влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара.

Обучителната програма обхваща всички основни направления за успешно стартиране: клиенти, бизнес модел, продукт, екип, финансиране.

В тази уникална работна атмосфера зад вас ще стоят над 60 успешни предприемачи, ментори и трейнъри, както и екипът на Start It Smart. Инвестиционните ни партньори ще участват в първоначалното селектиране на кандидатите и ще следят отблизо процеса на работа.

Поемайки по пътя на няколкомесечното бизнес приключение, ще опознаете отблизо част от предприемаческата екосистема в България. Освен това ще имате достъп до безплатни продукти и услуги, предоставени от партньорите на програмата.

Вие имате идеята, независимо в коя сфера е, а нашата цел е да ви помогнем да я реализирате, използвайки практики и модели от съвременното предприемачество. Mинавайки през програмата, екипът ви ще придобие:

  • ясна визия и екипна култура
  • работещ Customer Development процес
  • работещ прототип (MVP)
  • основни знания и умения при стартирането на бизнес

Време за губене няма, тъй като крайният срок за подаване на апликация е до 09.02.2014! Най-добрите кандидати ще бъдат поканени да предтавят идеите си наживо по време на “Selection Days”, когато ще ни убедите, че точно вашият екип трябва да е сред първите участници в Start It Smart | Pre-Accelerator.

Благодарение на осигурената от нашите спонсори подкрепа, участието на екипите в първия сезон на преакселератора ще е безплатно. А ако вашата уникална идея с елементи на креативност и иновация бъде избрана, се гответе и за успешен старт в началото на март.

Към апликационната форма:
F6S-logo
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *